Karma Kip 2

Published on juni 11th, 2018

Het leidingstelsel in de muren klopt en dreunt de hele nacht door, er klinkt getik en gesis in de slaapkamer als in een machinekamer. Het protesterend gepiep van kranen die worden opengedraaid, wanneer iemand laat thuiskomt en doucht, scheurt door de slaapkamer; het klaterend plasje van de bovenbuurman wordt doorgespoeld met een daverend stortbad. En als het even stil is, hoor ik het onophoudelijk gezoem van de ventilator, het gekreun van de haperende cv-installatie en gesputter van de verouderde verwarmingsketel. Ze voeren een onbegrijpelijk gesprek met elkaar, met instemmend gebrom en protesterend geklop.

De Karma Kip is een storytelling feuilleton. Elke overeenkomst met bestaande personen en gebeurtenissen berust op fantasie van de schrijver en de lezer. De spanning tussen realiteit en verzinsel is een verteltechniek.

Reageer

Laat hier een reactie achter